Daily Class Schedule (With HAWK Time)

Daily class schedule (With HAWK Time)		
Block	Time	
AM SUPERVISION	7:30-8:00	
7th Block (Hawk Time)	8:00-8:40 (40 minutes)	
7/1 TRANSITION	8:40-8:45	
1st Block (Encore Planning)	8:45- 9:45 (60 minutes)	
1/2 TRANSITION	9:45-9:50	
2nd Block <mark>(6th Encore)</mark>	9:50-10:50 (60 minutes)	
2/3 TRANSITION	10:50-10:55	
3rd Block	<ul> <li>10:55-12:50 (115 minutes):</li> <li>See below for lunch schedule</li> <li>25 minutes for lunch</li> <li>5 min lunch transition time</li> <li>60 min instructional time</li> <li>25 min SEL (4x wk); HAC (1x wk)</li> </ul>	
3/4 TRANSITION	12:50-12:55	
4th Block <mark>(7th Encore)</mark>	12:55-1:55 (60 minutes)	
4/5 TRANSITION	1:55-2:00- 6th and 7th grades 2:00-2:05- 8th grade	
5 <sup>th</sup> Block <mark>(8th Encore)</mark>	2:00-3:00 (60 minutes)	
PM SUPERVISION	3:00-3:20	

## **Lunch Schedule**

Team	6 <sup>th</sup>	7 <sup>th</sup>	8 <sup>th</sup>
1			
	11:00-11:25	11:35-12:00	12:10-12:35
2			
	11:03-11:28	11:38-12:03	12:13-12:38
3			
	11:06-11:31	11:41-12:06	12:16-12:41

Daily Class Schedule (Without HAWK Time or HAC) - Rarely used

Block	Time
AM SUPERVISION	7:30-8:00
1st Block	8:00- 9:14 (74 minutes)
1/2 TRANSITION	9:14-9:19
2nd Block (6th Encore)	9:19-10:33 (74 minutes)
2/3 TRANSITION	10:33-10:38
3rd Block	10:38-12:22 (104 minutes):  • See below for lunch schedule
3/4 TRANSITION	12:22-12:27
4th Block (7th Encore)	12:27-1:41 (74 minutes)
4th Block (7th Encore) 4/5 TRANSITION	12:27-1:41 (74 minutes) 1:41-1:46
,	,

## **Lunch Schedule**

Team	6 <sup>th</sup>	7 <sup>th</sup>	8 <sup>th</sup>
1			
	10:43-11:06	11:17- 11:40	11:51-12:14
2			
	10:46-11:09	11:20-11:43	11:54-12:17
3			
	10:49-11:12	11:23-11:46	11:57-12:20

## Early Release Schedule (8:00-12:00)- Grab and Go Lunch

Block	Time
AM SUPERVISION	7:30-8:00
1st Block	8:00-8:40
1/2 TRANSITION	8:40-8:45
2nd Block <mark>(6th Encore)</mark>	8:45-9:25
2/3 TRANSITION	9:25-9:30
4th Block <mark>(7th Encore)</mark>	9:30-10:10
3/4 TRANSITION	10:10-10:15
5th Block <mark>(8th Encore)</mark>	10:15-10:55
4/5 TRANSITION	10:55-11:00
3rd Block	11:00-12:00 (Includes grab and go lunch)
PM SUPERVISION	12:00-12:30

## Two Hour Delay (10:00-3:00)- CONFIRM WITH ADMIN TEAM

Block	TIME
AM SUPERVISION	9:30-10:00
1st Block	10:00-10:55
1/2 TRANSITION	10:55-11:00
2nd Block <mark>(6th Encore)</mark>	11:00-11:55
2/3 TRANSITION	11:55-12:00
3rd Block	12:00-1:00 (Includes grab and go lunch)
3/4 TRANSITION	1:00-1:05
4th Block <mark>(7th Encore)</mark>	1:05-2:00
4/5 TRANSITION	2:00-2:05
5 <sup>th</sup> Block <mark>(8th Encore)</mark>	2:05-3:00
PM SUPERVISION	