6th Grade Orientation 2023-2024, Tuesday, Sept. 5 Schedule for the Day

8:00 - 8:10 Welcome to Middle School - Gym

- Greet "Friends"
- Get schedules
- Eat Breakfast

8:10 - 8:30 Short Assembly - Toni (In the gym)

- Introduce All Staff
- Basic Information
 - Attendance
 - Safety
 - Cell Phones
 - Backpacks
 - Lockers
 - Hoods-vs-Hats
 - Counselors
 - Electives
 - Positive Tickets

8:30 - 9:45 Homeroom Groups - Vela with ? , Warberg with Hill, and Zabala with Braswell

Campus Tour and Expectations

- Staff Around Campus Bathrooms, Cafeteria, Gym, Office, Bus Area
- Practice opening lockers
- End back in Homeroom classroom

9:28 - 12:50 Mini Schedule

1st Period	9:48 - 10:06	18 minutes
2nd Period	10:09 - 10:27	18 minutes
3rd Period	10:30 - 10:48	18 minutes
4th Period	10:51 - 11:09	18 minutes
LUNCH	11:12 - 11:42	30 minutes (IA's, Fenya, Aloha, & Toni)
LUNCH 5th Period	11:12 - 11:42 11:45 - 12:03	30 minutes (IA's, Fenya, Aloha, & Toni) 18 minutes

12:48 - 1:00 Ice Cream (outside by gym) + Dismiss

1:05 Buses Depart