HAGERTY HIGH SCHOOL FOURTH NINE WEEKS EXAM SCHEDULE

The 7th Period (Mid-block) is extended for computer-based testing only (C9As). All other 7th period classes will test on Friday, May. 21st. The CBT (EdInsight) exams will follow the schedule as outlined below.

FRIDAY, MAY 21ST (BLACK BELL SCHEDULE with extended Mid-block – EXAM 7)

Period	Start	End	Duration		Start	End	Duration
1 ST	7:20	8:50	90 min				
Break	8:50	8:59	9 min				
3 RD	9:05	10:38	93 min				
Lunch	10:38	11:08	30 min	7 th	10:44	12:14	90 min
7 th	11:14	12:44	90 min	L	12:14	12:44	30 min
5 TH	12:50	2:20	90 min				

MONDAY, MAY 24TH (EARLY RELEASE SCHEDULE - EXAMS 1 & 3)

Period	Start	End	Duration
1 st	7:20	9:10	110 min
Break	9:10	9:19	9 min
3 rd	9:25	11:15	110 min
Lunch	11:15	11:45	30 min

TUESDAY, MAY 25TH (EARLY RELEASE SCHEDULE – EXAMS 2 & 4)

Period	Start	End	Duration
2 nd	7:20	9:10	110 min
Break	9:10	9:19	9 min
4 th	9:25	11:15	110 min
Lunch	11:15	11:45	30 min

WEDNESDAY, MAY 26TH (EARLY RELEASE SCHEDULE – EXAMS 5 & 6)

Period	Start	End	Duration
5 th	7:20	9:10	110 min
Break	9:10	9:19	9 min
6 th	9:25	11:15	110 min
Lunch	11:15	11:45	30 min