CCHS FINAL EXAM BELL SCHEDULE

Day 1 – Monday, May 23 rd					
Period	Time	Minutes			
1 st	7:10 - 8:50	100 minutes			
2 nd	8:54 - 10:34	100 minutes			
Core – 5 th	10:38 – 10:59	21 minutes			
4 th	11:03 - 12:13	40 minutes (A/B Lunch)			
3 rd	12:17 - 12:41	24 minutes			
5 th	12:45 – 1:09	24 minutes			
6 th	1:13 – 1:37	24 minutes			
A Lunch	10:59 - 11:29	4 th class period A	11:03 - 11:43		
B Lunch	11:43 - 12:13	4 th class period B	11:33 - 12:13		

Day 2 – Tuesday, May 24 th					
Period	Time	Minutes			
3 rd	7:10 – 8:50	100 minutes			
4 th	8:54 - 10:34	100 minutes			
Core – 6 th	10:38 – 10:59	21 minutes			
5 th (Lunch)	11:03 - 12:13	40 minutes (A/B Lunch)			
6 th	12:17 - 12:41	24 minutes			
2 nd	12:45 – 1:09	24 minutes			
1 st	1:13-1:37	24 minutes			
A Lunch	10:59 - 11:29	4 th class period A	11:03 - 11:43		
B Lunch	11:43 - 12:13	4 th class period B	11:33 - 12:13		

Day 3 – Wednesday, May 25 th					
Period	Time	Minutes			
6 th	7:10 - 8:50	100 minutes			
5 th	8:54 - 10:34	100 minutes			
Core – 1 st	10:38 - 10:59	21 minutes			
4 th	11:03 – 12:13	40 minutes (A/B Lunch)			
3 rd	12:17 - 12:41	24 minutes			
2 nd	12:45 - 1:09	24 minutes			
1 st	1:13-1:37	24 minutes			
A Lunch	10:59 - 11:29	4 th class period A	11:03 - 11:43		
B Lunch	11:43 - 12:13	4 th class period B	11:33 - 12:13		