LYMAN HIGH SCHOOL Q4 EXAM SCHEDULE

MONDAY 5/22	TUESDAY 5/23	WEDNESDAY 5/24	THURSDAY 5/25
7 th EXAM/ 1-6 Review	1 st , 2 nd EXAMS	3 rd , 4 th EXAMS	5 th , 6 th EXAMS
1 st 7:20 AM-7:59 AM (39 mins) 2 nd 8:05 AM-8:44 AM (39 mins)		3rd	5 th
3 rd 8:50 AM-9:29 AM (39 mins) 4 th 9:35 AM-10:14 AM (39 mins)	7:20 AM-9:20 AM (120 mins)	7:20 AM-9:20 AM (120 mins)	7:20 AM-9:20 AM (120 mins)
Lunch A (7A) 10:14 AM-10:44 AM (30 mins) 7 th (7B) Class 10:20 AM-12:20 PN (120 mins)	A BREAK 9:20 AM – 9:39 AM (19 mins)	BREAK 9:20 AM – 9:39 AM (19 mins)	BREAK 9:20 AM – 9:39 AM (19 mins)
7th (7A) Class Lunch B (7B) 10:50 AM-12:50 PM 12:20 PM-12:50 PM (120 mins) (30 mins) 5th 12:56 PM-1:35 PM (39 mins)	1 2 nd 9:45 AM-11:45 AM (120 mins)	4 th 9:45 AM-11:45 AM (120 mins)	6 th 9:45 AM-11:45 AM (120 mins)
6th 1:41 PM 1:20 PM (39 mins)			