## Casey Elementary School Bell Schedule

acivilar Day Schedule

Pre-School AM 180 minutes 7:45 AM - 10:45 AM Instruction Pre-School PM 11::45 AM - 2:45 PM 180 minutes Instruction TK - AM 7:45 AM - 9:15 AM Instruction 90 minutes 9:15 AM - 9:30 AM Recess 15 minutes\* 9:30 AM - 11:10 AM Instruction 105 minutes 11:10 AM-11:45 AM Lunch 35 minutes Total Instructional Time: 210 minutes TK - PM 11:10 AM -11:45 AM 35 minutes Lunch 11:45 AM - 1:15 PM Instruction 90 minutes 1:15 PM - 1:30 PM 15 minutes Recess 1:30 PM - 3:15 PM Instruction 105 minutes Total Instructional Time: 205 minutes Kindergarten 8:00 AM - 10:00 AM Instruction 120 minutes 10:00 AM - 10:15 AM Recess 15 minutes 10:15 AM - 11:15 AM Instruction 60 minutes 11:15 AM - 12:00 PM Lunch 45 minutes 12:00 AM - 1:56 PM Instruction 116 minutes Total Instructional Time: 296 minutes 1st Grade 8:00 AM - 9:10 AM 70 minutes Instruction 9:10 AM - 9:25 AM Recess 15 minutes Instruction 60 minutes 10:25 AM - 11:10 AM Lunch 45 minutes 11:10 AM - 12:45 PM 12:45 PM - 12:55 PM Recess 10 minutes 12:55 PM - 2:06 PM Instruction 71 minutes Total Instructional Time: 296 minutes 2<sup>nd</sup> Grade 8:00 AM - 9:30 AM 90 minutes Instruction 9:30 AM - 9:45 AM Recess 15 minutes 9:45 AM - 10:45 AM Instruction 60 minutes 10:45 AM - 11:30 AM Lunch 45 minutes 11:30 AM - 1:00 PM Instruction 90 minutes 1:00 PM - 1:10 PM 10 minutes Recess 1:10 PM - 2:06 PM Instruction 56 minutes Total Instructional Time: 296 minutes 3rd Grade 8:00 AM - 9:50 AM Instruction 110 minutes 9:50 AM - 10:05 AM Recess 15 minutes 10:05 AM - 11:05 AM 60 minutes 11:05 AM - 11:50 AM Lunch 45 minutes 11:50 AM - 1:15 PM 85 minutes 1:15 PM - 1:25 PM Recess 10 minutes 1:25 PM - 2:06 PM Instruction 41 minutes Total Instructional Time: 296 minutes 4th Grade 8:00 AM - 10:10 AM 130 minutes Instruction 10:10 AM - 10:20 AM Recess 10 minutes 10:20 AM - 11:30 AM Instruction 70 minutes 11:30 AM - 12:15 PM Lunch 45 minutes 12:15 PM - 2:16 PM Instruction 121 minutes Total Instructional Time: 321 minutes 5<sup>th</sup> Grade 8:00 AM - 10:25 AM 145 minutes Instruction 10:25 AM - 10:35 AM Recess 10 minutes 10:35 AM - 12:00 PM Instruction 85 minutes 12:00 PM - 12:45 PM Lunch 45 minutes 12:45 PM - 2:16 PM Instruction 91 minutes Total Instructional Time: 321 minutes

Minimum Day Schedule

•	THE STATE OF THE S			
Ī	Pre-School AM			
ŋ	7:45 AM – 10:45 AM	Instruction	180 minutes	
raumannam Zag Semeatare		re-School PM	100 111110103	
3	11::45 AM – 2:45 PM   Instruction   180 minutes			
'n	TK			
Ŝ	7:45 AM – 9:15 AM	Instruction	90 minutes	
9	9:15 AM – 9:30 AM	Recess	15 minutes*	
)	9:30 AM – 11:10 AM	Instruction	105 minutes	
J.	11:10 AM-11:45 AM	Lunch	30 minutes	
3	Total Instructional Time:	LUTICIT	210 minutes	
١	TK - PM			
,	11:10 AM -11:45 AM	Lunch	25 minutes	
3			35 minutes	
2	11:45 AM – 1:15 PM	Instruction	90 minutes	
3	1:15 PM - 1:30 PM	Recess	15 minutes	
₹	1:30 PM - 3:15 PM	Instruction	105 minutes	
╡╽	Total Instructional Time:		205 minutes	
5	Kindergarten			
	8:00 AM - 10:00 AM	Instruction	120 minutes	
	10:00 AM - 10:15 AM	Recess	30 minutes	
	10:15 AM – 11:15 AM	Instruction	60 minutes	
	11:15 AM – 12:00 PM	Lunch	45 minutes	
	12:00 AM - 1:03 PM	Instruction	63 minutes	
	Total Instructional Time:		243 minutes	
	1st Grade			
	8:00 AM - 9:10 AM	Instruction	70 minutes	
	9:10 AM - 9:25 AM	Recess	15 minutes	
	9:25 AM – 10:25 AM	Instruction	60 minutes	
	10:25 AM – 11:10 AM	Lunch	45 minutes	
	11:10 PM – 1:03 PM	Instruction	113 minutes	
	Total Instructional Time:		243 minutes	
	2 <sup>nd</sup> Grade			
	8:00 AM - 9:30 AM	Instruction	90 minutes	
	9:30 AM - 9:45 AM	Recess	15 minutes	
	9:45 AM – 10:45 AM	Instruction	60 minutes	
	10:45 AM – 11:30 PM	Lunch	45 minutes	
	11:30 PM – 1:03 PM	Instruction	93 minutes	
	Total Instructional Time:		243 minutes	
	3 <sup>rd</sup> Grade			
	8:00 AM – 9:50 AM	Instruction	110 minutes	
	9:50 AM – 10:05 AM	Recess	15 minutes	
	10:05 AM - 11:05 AM	Instruction	60 minutes	
	11:05 AM - 11:50 PM	Lunch	45 minutes	
	11:50 AM – 1:03 PM	Instruction	73 minutes	
	Total Instructional Time:	1113110011011	243 minutes	
	4 <sup>th</sup> Grade			
	8:00 AM – 10:10 AM	Instruction	130 minutes	
	10:10 AM – 10:20 AM	Recess	10 minutes	
	10:20 AM – 11:30 AM	Instruction	70 minutes	
	11:30 AM – 12:15 PM	Lunch	45 minutes	
	12:15 PM – 1:04 PM	Instruction	49 minutes	
	Total Instructional Time:	1113110011011	249 minutes	
	5 <sup>th</sup> Grade			
	8:00 AM – 10:25 AM Instruction 145 minutes			
	10:25 AM – 10:35 AM	Recess	10 minutes	
		Instruction		
	10:35 AM – 12:00 PM 12:00 PM – 12:45 PM		85 minutes	
	12:45 PM – 1:04 PM	Lunch	45 minutes	
	Total Instructional Time:	Instruction	19 minutes 249 minutes	
I	ioiai irisiruciionai iime:		Z47 ITHINUTES	

## Inclement Weather Lunches

11:15 AM – 11:45 AM

3<sup>rd</sup> 11:05 AM – 11:35 PM

1st 10:25 AM – 10:55 AM 2nd 10:45 AM – 11:15 AM 4th 11:30 PM – 12:00 PM

12:00 PM - 12:30 PM